menu-icon-2   Overheden en bedrijven

h2groen staat ook voor overheden, bedrijven en instellingen klaar. Wij verzorgen zowel het onderhoud als de aanleg van bedrijfsmatige en openbare buitenruimtes. Door de middelmatige grootte van ons bedrijf hebben we voldoende capaciteit om redelijk grote projecten aan te nemen maar we zijn klein genoeg om snel te schakelen. Hierdoor kunnen we maximale service en flexibiliteit bieden.

Overheden
h2groen verzorgt het aanleggen van openbare ruimtes. Hierbij kan gedacht worden aan de aanleg van pleinen, (woon)straten, speeltuinen, parken en kleine elementen zoals hagen, bankjes, etc. De aanleg van de groenvoorzieningen wordt verzorgt door onze hoveniers van h2groen en de aanleg van bestratingswerkzaamheden wordt gedaan door onze stratenmakers onder de naam h2infra.

Voor overheden verzorgen wij het onderhoud van openbaar groen. Dit varieert van het snoeien van hagen tot het maaien van gras, het onkruidvrij houden van verharding en borders tot het rooien van bomen. Wij doen dit op basis van contracten, vrijblijvende offertes, aanbestedingen en op uurbasis.

Bedrijven en instellingen
h2groen verzorgt het aanleggen van buitenruimtes bij bedrijven en instellingen. Wij kunnen hierbij het volledige pakket aanbieden, van ontwerp tot offerte tot aanleg. De bestrating van uw buitenruimte hoort hierbij, maar ook het bedrijfgroen en de bedrijfstuin. Ook met zorgtuinen hebben wij ervaring.

h2groen onzorgt bedrijven en instellingen wat betreft het onderhoud van de buitenruimte. Door te werken met onderhoudscontracten is vooraf duidelijk wat de kosten zijn en wordt het onderhoud door h2groen verzorgt. Ook onderhoudsbeurten op oproep zijn mogelijk.

Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze expertise op het gebied van groen- en bestratingswerkzaamheden.