menu-icon-4  Aanleg

Kwaliteit en specialisatie
h2groen is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Een tuinaanleg door h2groen kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en een professionele werkhouding. Het aangelegde project zal dan resulteren in een tuin waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Voorbereiding
Bij h2groen is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor uw tuinaanleg. Het is uiteraard ook mogelijk om alleen bepaalde onderdelen van uw tuin te laten offreren zoals bijvoorbeeld een terras, schutting, haag of beplanting. Wanneer u nog niet precies weet hoe u uw tuin wilt vormgeven is het ook mogelijk om een tuinontwerp door h2groen te laten maken.

Aanleg
h2groen legt zowel onderhoudsarme tuinen aan als tuinen voor echte tuinliefhebbers met bijbehorende beplantingsplannen. Onze vakbekwame hoveniers en stratenmakers zorgen ervoor dat u een tuin krijgt die perfect past bij uw persoonlijke wensen en woonstijl. Onze projecten worden begeleid door een voorman-hovenier of een projectleider zodat u altijd een vast aanspreekpunt hebt tijdens de aanleg van uw tuin.

Bij het aanleggen van uw tuin is het mogelijk om uitgebreide informatie te ontvangen over het onderhoud van uw tuin. Wilt u uw net aangelegde tuin op een vakkundige manier laten onderhouden? Bezoek dan de pagina onderhoud.

Onze aanlegploegen staan voor u klaar om uw droomtuin te realiseren!