menu-icon-5  Onderhoud

Bij het onderhoud van uw tuin kunnen wij u op vele manieren van dienst zijn. Vormsnoeien is onze specialiteit.

Onderhoudscontract
Tevens is het ook mogelijk om een totaalonderhoud van uw tuin te laten verzorgen door h2groen. U kunt hier een onderhoudscontract voor op laten stellen zodat u volledig ontzorgd wordt wat betreft het onderhoud van uw tuin. Een deelonderhoud is uiteraard ook mogelijk. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken een een onderhoudscontract voor het snoeien van uw hagen of het maaien van uw gazon.

Tuinrenovatie
Voor groot onderhoud of tuinrenovatie bent u ook aan het juiste adres bij h2groen. U kunt hierbij denken aan het rooien van bomen en beplanting, het herstellen van gazon, etc. Wij denken graag met u mee en helpen u graag om een plan te maken om uw tuin weer in top conditie te krijgen!

Onkruidbestrijding
Het bestrijden van onkruid is en blijft altijd weer een uitdaging. Wij helpen u hierbij graag en beschikken over diverse manieren om onkruid te bestrijden. Naast het chemische bestrijden van onkruid beschikken wij ook over milieuvriendelijke middelen om onkruid te bestrijden. Een nieuw middel hiervoor is een heetwatermachine die onkruid bestrijdt door kokend water.

Diverse werkzaamheden en voor-najaarsbeurten
Verdere werkzaamheden die horen bij uw tuinonderhoud zijn: bomen en struiken snoeien en versnipperen, gazons verticuteren en/of bekalken, grasmaaien, plantenborders spitten of loswoelen, onkruid bestrijden in gazon en bestrating, bestrating schoonspuiten/vegen, graskanten steken, etc.  Al deze werkzaamheden worden door onze vakbekwame hoveniers uitgevoerd.

U kunt bij ons terecht voor een onderhoudscontract, voor- en najaarsbeurt of een eenmalig onderhoudsbeurt.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze onderhoudsmensen geven u graag advies en staan klaar om uw tuin er weer netjes bij te leggen!